Andi

 

Szikszay Andrea

 

Képzettségek:
OKJ-s Sportedző, Rekreációs Sportoktató,Gerincjóga oktató, Hatha Jóga oktató, Nőijóga oktató, Kismamajóga oktató

Óratípusok:
Nőijóga, Gerincjóga, Hatha Jóga, Stresszoldó jóga

 

Szikszay Andi jóga

 

 

Szikszay Andrea
"Mit jelent számomra a jóga? Ha felteszik nekem ezt a kérdést, akkor csak azt tudom megválaszolni, hogy a kérdés pillanatában éppen mit jelent, mert azt tapasztalom, hogy ez változik bennem…


Kezdetben, amikor elkezdtem Gerincjógára járni meglepve fedeztem fel rejtett izmokat, melyeket megerősítve elmúltak az ülőmunkából adódó gyakori hátfájasaim. A nyújtásoknak köszönhetően egyre hajlékonyabbá váltam, és a helyes testtartás miatt mintha 1-2 cm-t is nőttem volna. :) Megtanultam helyesen levegőt venni és kihasználni a tüdőm egyre nagyobb légzőfelületét. Röviden, megismertem a testem és sokkal jobban éreztem magam a bőrömben, mint korábban.


Később a fizikai tapasztalásokon túl elkezdtek érdekelni az energetikai történések. Belehelyezkedni egy ászanába és csak figyelni, hogyan indulnak be a finom áramlások vagy éppen önt el egy hatalamas nagy melegség. És mindezt nem csak ászanákban, hanem pranajama (légzőgyakolratok) közben is megtapasztalni újabb élményeket jelentett. Érdekes figyelni a tudatállapotaim változását, lecsendesíteni az elmét és csak ülni nyugalomban, békességben. A megtapasztalások közben adódott a kérdés, hogy Ki is vagyok én valójában… így jutottam el az Advaita Védanta tanátasaihoz és ma is élő Mesteréhez, Gangához. Az önvalóm felismerését ezen az "úton" keresem.


Hatha jóga mesteremnek Németh Gergőt tartom. Nőijóga tudásomat Juhász Sarolta mély tudásából merítettem és sokat tanultam Gáborjáni Rékától is. Miklós Ervinnek, aki Yesudian közvetlen tanítványa, szintén rengeteg élményt, megtapasztalást köszönhetek.


A jóga folyamatos tapasztalást, tanulást, tudatosságot, felismerést és békét jelent számomra. Mindenkori tudásomat örömmel osztom meg másokkal is."

Szikszay Andrea aláírás 

 

 

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 2 200 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 18 900 Ft
4 hetes: 19 800 Ft
Negyedéves: 48 000 Ft

Fizetési lehetőségek,
bérletek, akciók,
kedvezmények ›

H-P 10.00-18.00:
+36706046599
HÍRLEVÉL


STÚDIÓINK

Mandala Jóga Deáktér 
1075 Bp., Károly krt. 7.
Mandala Jóga Nyugati
1132 Bp., Kresz Géza u. 27.
Mandala Jóga Liget
1078 Bp., Nefelejcs u. 58.
Mandala Jóga Újbuda
1114 Bp. Bartók Béla út 55.


VIDÉKI STÚDIÓK:
Mandala Jóga Szeged
Mandala Jóga Pécs
Mandala Jóga Debrecen

 

© Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület l Minden jog fenntartva

 

 

 

ÓRAREND l TANFOLYAM l OKTATÓKÉPZÉS

 

Kérdésed van?

09.00-17.00

 

©Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület
Minden jog fenntartva