Ferenczi Anita

Ferenczi Anita

 

Képzettségek:
Gerincjóga oktató, Hatha jóga oktató, Nőijóga oktató, Hatha Flow oktató, Kismama jóga oktató, OKJ Sportoktató

Óratípusok:
Gerincjóga, Hatha jóga, Női jóga

 

Jóga.Neked Facebook oldal

 

 

Pápa Gyöngyvér; A JÓGA: ÖRÖM.” Igazából csak körülírni lehet azt a sok-sok élményt, tapasztalást, amit a jógagyakorlások, óratartások során megéltem. Íme egy nem teljes és - remélhetőleg - nem is végleges leltár arról, hogy számomra mit jelent a jóga.

A jóga a spontaneitás – elfogadni, hogy ami előre eltervezett, az bármikor alakulhat, változhat, formálódhat, legyen szó saját gyakorlásról vagy óratartásról. A körülmények hívásának engedni, nem ragaszkodni előzetes koncepciókhoz, elképzelésekhez. Elfogadni, hogy minden pillanatban mindennek éppen úgy kell lennie, ahogy van.

A jóga áramlás – rátalálni és elmerülni a mozgás, a légzés és a szívverés tökéletes összhangjában. Felfedezni, hogy ez az összhang előhívható – mert eredendően ott van - bármilyen más, jógaszőnyegen túl végzett tevékenységben, legyen az séta, főzés, úszás, tánc vagy éppen szex.

A jóga végtelen – megélni, hogy a jógában nincsenek igazi korlátok, ha vannak is, azok legfeljebb az elme által kreált csalóka akadályok.

A jóga tisztelet – mások és magam határainak, igényeinek felismerése és tiszteletben tartása, a jógahagyomány és az előttünk járó mesterek, tanárok tudásának tisztelete.

A jóga egyensúly – a kint és a bent, a fent és a lent, a tűz és a víz, az erő és a lágyság, a belégzés és kilégzés, az előre és a hátra, a férfi és a női, aktív és passzív egyensúlya– ahol az említett párok nem egymás ellentétei, hanem egymásnak tökéletes kiegészítői.

A jóga változás – nincs két egyforma ászana, két egyforma gyakorlás. Ami ma könnyen ment, holnap kifoghat rajtad, amibe szinte csak belevisz a légzés reggel, abba az esti gyakorláskor lehet, hogy belefeszülsz. Gyakorlásról gyakorlásra figyelni, jelen lenni, és elfogadni, hogy nincs jó vagy rossz "megoldás", szép és még szebb, majd végül a tökéletes ászana.

A jóga játék – felismerni, hogy a jógában is lehet humor, a jógaórán sem lehetetlen elmosolyodni egy felszabadító gyakorlat során, nem tilos kinevetni magad, de szabad kellő játékossággal és lezseren állni a világ elébe. És mindig lehet más szemszögből, a fejtetőre állva tekinteni a dolgokra.

A jóga öröm – felszabadult ujjongás, ahol megszűnik a tér és az idő. Öröm, ha gyakorolhatok, és nagy öröm az is, ha a jógával kapcsolatos tapasztalataim, élményeim másokkal is megoszthatom.

 

 

 

 

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 2 200 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 18 900 Ft
4 hetes: 19 800 Ft
Negyedéves: 48 000 Ft

Fizetési lehetőségek,
bérletek, akciók,
kedvezmények ›

H-P 10.00-18.00:
+36706046599
HÍRLEVÉL


STÚDIÓINK

Mandala Jóga Deáktér 
1075 Bp., Károly krt. 7.
Mandala Jóga Nyugati
1132 Bp., Kresz Géza u. 27.
Mandala Jóga Liget
1078 Bp., Nefelejcs u. 58.
Mandala Jóga Újbuda
1114 Bp. Bartók Béla út 55.


VIDÉKI STÚDIÓK:
Mandala Jóga Szeged
Mandala Jóga Pécs
Mandala Jóga Debrecen

 

© Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület l Minden jog fenntartva

 

 

 

ÓRAREND l TANFOLYAM l OKTATÓKÉPZÉS

 

Kérdésed van?

09.00-17.00

 

©Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület
Minden jog fenntartva