Szappan Petra

Szappan Petra

 

Képzettségek:
Gerincjóga oktató, Hatha Jóga oktató, Astanga 1&2 (Manju Jois)

Óratípusok:
Gerincjóga, Hatha Jóga, Astanga jóga

 

 

 

"A sport és a napi edzés már gyerekkoromban is meghatározó része volt az életemnek: műkorcsolyázóként 10 évet töltöttem a versenysport világában. 16 évesen éreztem, hogy új kihívásokra vágyom, így feladva a sportolói utat, felvételiztem a Közgazdaságtudományi Egyetemre. A tanulás mellett sem hagytam fel a sporttal: szabad időmben balett órákra jártam, és rendszeresen futottam.


Az egyetem elvégzése után meglepően gyorsan egy irodában találtam magam, ahol az ülő munka és a stressz mellett egyre kevesebb időm maradt a testedzésre. Vágyakozva gondoltam vissza sportolói múltamra, de tudtam, már nem azt keresem. Egy új életformára vágytam, egy olyan megalapozott rendszerre, ami mind fizikailag, mind szellemileg visszavezet önmagamhoz. Számomra ez lett a jóga.

Azt, hogy ez a hihetetlenül hatékony rendszer eljuthatott hozzám, Németh Gergőnek köszönhetem. Gergő misztikumoktól mentes, letisztult óráin indultam el a jóga és önmagam megismerésének útján, amit azóta is lelkesen járok. Gergő mellett köszönettel tartozom Pápa Gyöngyvérnek, aki motiváló személyiségével, és mély tudásával segített elindulni oktatói pályámon. Boldog vagyok, hogy a Mandala Jógastúdió szakmailag és emberileg is értékes csapatának tagja lehetek.

Néhány éve találkoztam az astanga jóga rendszerével, ami azóta is csodálattal tölt el: minden egyes gyakorlás egy újabb megtapasztalás, újabb élmény. Nem túlzás állítanom, hogy amióta napi szintű gyakorlóvá váltam, az astanga alapjaiban változtatta meg az életemet: amellett, hogy teljesen átalakította a testemet, könnyebbé vált a koncentráció és egy általános derűs hangulattal ajándékozott meg a hétköznapokban. Óráimon ezt a tapasztalatot, és hangulatot szeretném Nektek átadni , az astanga gyakorlatain keresztül."

Szappan Petra jóga aláírás

 

 

 

 


 

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 2 200 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 18 900 Ft
4 hetes: 19 800 Ft
Negyedéves: 48 000 Ft

Fizetési lehetőségek,
bérletek, akciók,
kedvezmények ›

H-P 10.00-18.00:
+36706046599
HÍRLEVÉL


STÚDIÓINK

Mandala Jóga Deáktér 
1075 Bp., Károly krt. 7.
Mandala Jóga Nyugati
1132 Bp., Kresz Géza u. 27.
Mandala Jóga Liget
1078 Bp., Nefelejcs u. 58.
Mandala Jóga Újbuda
1114 Bp. Bartók Béla út 55.


VIDÉKI STÚDIÓK:
Mandala Jóga Szeged
Mandala Jóga Pécs
Mandala Jóga Debrecen

 

© Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület l Minden jog fenntartva

 

 

 

ÓRAREND l TANFOLYAM l OKTATÓKÉPZÉS

 

Kérdésed van?

09.00-17.00

 

©Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület
Minden jog fenntartva