GERINCJÓGA®

 

Miért a Gerincjóga a legnépszerűbb óránk?

 

A Gerincjóga modern mozgásrendszer, amely a jóga különleges eszköztárát használja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítására az anatómiai alapmozgásokra és a fascia-láncolatokra épülő gyakorlatsorokkal. Kezdő szinten elsődleges szerepe a prevenció, az egészségmegőrzés, de csoportos mozgásterápiaként, amely a teljes fizikumot szisztematikusan fejleszti, kiegészíti és hatékonyan támogatja az egyéni gyógyító eljárásokat. Haladóbb szinten pedig a jógának egy anatómiai szemléletmódú, testfejlesztő irányzata, amely beépíthető bármilyen mozgásrendszerbe.

 

A variálható gyakorlatsor kidolgozása Németh Gergő, a Mandala Jógastúdiók alapítójának nevéhez fűződik:


"Jógaoktatóként szembesülnöm kellett a modern, városi ember fizikai korlátaival. Úgy láttam, hogy a kezdő jógagyakorlóknak nagy szükségük lenne egy praktikus, ugyanakkor hatékony, anatómiai szemléletű jógafoglalkozásra. Holcsa Judit Gerinctréner képzésén inspirálódva, Somlai Orsolya, a Spineart Egészségközpont gyógytornásza segítségével állítottam össze egy variálható gyakorlatsort, amit bátran ajánlok önálló mozgásformaként vagy az egyéni gyógyító kezelések kiegészítésére."

 

Az elmúlt 8 év alatt több száz Gerincjóga oktatót képeztünk ki, akik az ország legtöbb nagyvárosában és néhányan már külföldön is oktatnak. A Gerincjóga talán nem is tekinthető külön jógairányzatnak a szó klasszikus értelmében, azonban sokak számára jelenti az inspiráló, biztonságos és örömteli belépést a jóga és az egészséges életmód világába.


Itt találsz szakmai cikkeket a Gerincjógáról: Gerincjóga Facebook oldal

 

Első alkalom

 

Az első alkalom mindig különleges!

Egy kezdő Gerincjóga foglalkozás legtöbbször 90 perces, de ha komolyabban érdekel az elmélet vagy az otthoni gyakorlás, akkor többet tanulhastz egy 3-4 órás minitanfolyamon. Eleinte heti 2-3 alkalommal érdemes oktatóval gyakorolni, de az otthoni mindennapos 20 perc gyakorlás látványosan felgyorsítja a fejlődést.

 

A Mandala Jógastúdiókon kívül számos jógaközpontban tartanak Gerincjógát tanítványaink - itt kereshetsz Gerincjóga oktatót!

 

Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület

1132 Bp., Kresz Géza u. 27. - A. sz.: 18281239-2-42 - Cégjegyzéksz.: 14663 - Munkaügyi ny. sz.: 00522-2012 - Elnök: Pápa Gyöngyvér

 

Felnőttképzési intézményként és a védjegy birtokosaként Gerincjóga oktatók képzésével, illetve a Mandala Gerincjóga Rendszer® fejlesztésével és népszerűsítésével foglalkozunk.

 

 

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 2 200 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 18 900 Ft
4 hetes: 19 800 Ft
Negyedéves: 48 000 Ft

Fizetési lehetőségek,
bérletek, akciók,
kedvezmények ›

H-P 10.00-18.00:
+36706046599
HÍRLEVÉL


STÚDIÓINK

Mandala Jóga Deáktér 
1075 Bp., Károly krt. 7.
Mandala Jóga Nyugati
1132 Bp., Kresz Géza u. 27.
Mandala Jóga Liget
1078 Bp., Nefelejcs u. 58.
Mandala Jóga Újbuda
1114 Bp. Bartók Béla út 55.


VIDÉKI STÚDIÓK:
Mandala Jóga Szeged
Mandala Jóga Pécs
Mandala Jóga Debrecen

 

© Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület l Minden jog fenntartva

 

 

 

ÓRAREND l TANFOLYAM l OKTATÓKÉPZÉS

 

Kérdésed van?

09.00-17.00

 

©Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület
Minden jog fenntartva