Pápa Gyöngyvér

Gerincjóga, Hatha jóga flow, Astanga

 

Képzettségek:
Gerincjóga oktató, Hatha Jóga oktató, Nőijóga oktató, Astanga jóga oktató, OKJ Wellness Instruktor, OKJ Rekreáció Sportoktató, konferenciatolmács és fordító


 

 

 

Pápa Gyöngyvér;
"Az első jógaórámra 18 évesen mentem el a Mandala Jógastúdiókba, Németh Gergőhöz. Rádzsa jógára mentem első alkalommal, a gyakorlatok felét ugyan nem tudtam megcsinálni, de már az első óra akkora élmény adott, hogy tudtam, visszajövök. A rá következő egy évben megnéztem más stúdiókat és tanárokat is, de hamar kiderült, hogy az elképzeléseimnek a Mandala felel meg.


2006-ban egyéves egyéni képzést kezdtem a stúdióban, mentorom, Németh Gergő vezetésével. Ez lett a jógagyakorlásom egyik mérföldköve: elkezdtem rendszeresen, csaknem mindennap gyakorolni, az intenzív jógázás pedig teljesen megváltoztatta a testemet, személyiségemet és az életemet.

2007-ben elvégeztem a Gerincjóga alaptanfolyamot, és Németh Gergő bíztatására kezdtem gerincjógát oktatni. Tovább szerettem volna rendszerezni és mélyíteni a tudásomat, ezért 2008-ban Rekreáció Sportoktató és Wellness Jógainstruktor tanfolyamot végeztem a Mandala Jógastúdiók és az IWI közös szervezésében. Azóta főállású jógaoktatóként vagyok tagja a Mandala csapatának. Azóta is sok képzésen és tanfolyamon vettem és veszek részt, többek között elvégeztem a hatha jóga, nőijóga és jóga mozgásterapeuta képzéseket is.

A sok oktatóképzés, tanfolyam és workshop után úgy éreztem, hogy kissé elvesztem a sok irányzat és információ között, és ideje lenne megtalálnom a saját utamat a jógán belül is. 2010 nyarán Indiába utaztam és másfél hónapot töltöttem Mysore-ban, ahol Vinay Kumar vezetése mellett reggel és este Prana Vashya jógát gyakoroltam, a nap végét pedig pránajámával és meditációval zártam. Ez az idő sok felismerésre és felbecsülhetetlen tapasztalásra vezetett rá. Végül 2011-ben, egy budapesti tradicionális Astanga workshopon találtam meg azt irányzatot (és vezetőt), amelyet és akit maradéktalanul el tudok fogadni.

Tanáraim a teljesség igénye nélkül: Németh Gergő, Vinay Kumar, Andrea Lutz, Nancy Gilgoff és Manju Jois. Sokaktól tanultam, Németh Gergőnek nagyon sokat köszönhetek, aki mindig támogatott és segített az utamon. Jelenleg Manju Jois és Nancy Gilgoff iránymutatásai szerint gyakorlok."

Pápa Gyöngyvér jóga aláírás 

 

 

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 2 200 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 18 900 Ft
4 hetes: 19 800 Ft
Negyedéves: 48 000 Ft

Fizetési lehetőségek,
bérletek, akciók,
kedvezmények ›

H-P 10.00-18.00:
+36706046599
HÍRLEVÉL


STÚDIÓINK

Mandala Jóga Deáktér 
1075 Bp., Károly krt. 7.
Mandala Jóga Nyugati
1132 Bp., Kresz Géza u. 27.
Mandala Jóga Liget
1078 Bp., Nefelejcs u. 58.
Mandala Jóga Újbuda
1114 Bp. Bartók Béla út 55.


VIDÉKI STÚDIÓK:
Mandala Jóga Szeged
Mandala Jóga Pécs
Mandala Jóga Debrecen

 

© Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület l Minden jog fenntartva

 

 

 

ÓRAREND l TANFOLYAM l OKTATÓKÉPZÉS

 

Kérdésed van?

09.00-17.00

 

©Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület
Minden jog fenntartva