Ha nagy kint a káosz, keresd belül a nyugalmat.

A jógahagyomány megújulások sorozata: a jógik mindig is felhasználták a rendelkezésükre álló tudást, és a tanítás módját az adott kor igényeihez igazították.

A Mandala Online a Mandala Jógastúdiók (www.mandalajoga.hu) innovatív oktatási felülete. Célunk, hogy egy olyan digitális platformot hozzunk létre, ami támogatja és kiegészíti az otthoni gyakorlást, illetve a jógastúdiókban és elvonulásokon tanultakat.

Pápa Gyöngyvér

Jógaoktató

“A jógában talán az a legjobb, hogy sosincs vége, nem lehet megtanulni, éppen ezért megunni sem. A második legjobb talán az, hogy nem kell hozzá semmilyen különleges tudás vagy tulajdonság, türelmes gyakorlással eljuthatsz szinte bárhová.”

Mobility, Astanga, Gerincjóga

Németh Gergő

Jógaoktató

“Lassan 20 éve gyakorlom a jóga különböző eszközeit, és számos kiváló tanítóm volt. Mindegyiküktől azt tanultam, hogy jóga egy van, viszont annyi megközelítés, ahány ember. És hogy a jóga egyszerű.”

Rádzsa, Hatha, Gerincjóga

Nagygyörgy Emese

Jógaoktató

"Aztán egyszer valami átkattant, és azóta elkezdtem megérteni hogy mi számít igazán. Nincsenek nagy igazságok, elrejtett trükkök és technikák, magasztos eszméket sem kell követni. Csak csinálni és ennyi. Nincs más titok."

Flow, Astanga, Gerincjóga

Varga Mátyás

Jógaoktató

"Önismeret – ha egy szóval kéne leírnom, hogy számomra mi a jóga, ez lenne az. A jóga nem egy kötött, merev út. Minél többet tapasztalok, annál inkább egy felszabadult, kreatív minőség kerül felszínre."

Mobillity, Flow, Gerincjóga

Gulyás Anna

Szabó Gyöngyi

Jógaoktató

Horváth András

Jógaoktató

A jóga számomra nyújtási formaként jelent meg az életemben mintegy már 10 éve, hogy kiegészítse a harcművészetet, és a zen meditációt. Csak mikor már komolyabban kezdtem el foglalkozni a jógával, szembesültem vele, hogy ez annál sokkal több lehet. 

Mindamellett, hogy lazább és erősebb lesz a test, nagyon jól fejleszti a testtudatot és a tudatosságot. Ráláthatunk valódi működésünkre, viselkedési mintáinkra, ezáltal könnyedebb, tisztább, boldogabb életet teremthetünk magunk körül. Fejlődésünk üteme és minősége azon múlik, milyen figyelemmel és hozzáállással gyakorlunk.